Home Nieuws Gerbrands nog steeds verbolgen over geringe maatregelen na ‘muntjes incidenten’

Gerbrands nog steeds verbolgen over geringe maatregelen na ‘muntjes incidenten’

11
0

Toon Gerbrands kan er nog steeds niet over uit dat er destijds zo weinig opvolging is gekomen op de aangekondigde maatregelen naar aanleiding van het gedrag van enkele PSV supporters in Madrid. De realiteit leerde later dat er in beginsel veel te veel ophef werd gemaakt om iets wat niet goed te praten valt maar veel minder heft en onschuldig was dan her en der werd aangenomen.

“Ik moest direct aan die situatie van eerder dit jaar denken”, vertelt Gerbrands in De Telegraaf na de loting. “Iedereen zal wel snappen hoeveel aandacht er gericht zal zijn op het gedrag van onze supporters na alles wat er is gebeurd. Ik ben er helemaal niet bang voor, dat er zich weer zoiets zal voordoen. Onze supporters kunnen juist laten zien, dat ze hier van hebben geleerd. Diezelfde fout zullen ze niet opnieuw maken.”

Er was veel te doen om de situatie, die ook internationaal gezien werd opgepikt. “Er is zelfs overleg over geweest tussen premier Rutte en de Spaanse premier Rajoy. Er zouden allerlei maatregelen worden genomen, maar we hebben er nooit meer iets van gehoord. Niemand heeft er ooit meer contact over opgenomen met ons. De enige die wat gedaan hebben, zijn wij. Wij hebben een aantal supporters opgespoord en ze een stadionverbod gegeven.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here