Home Nieuws Gerbrands herhaalt: ‘We hebben ons verkeken op hoe groot hij is’

Gerbrands herhaalt: ‘We hebben ons verkeken op hoe groot hij is’

28
0

Toon Gerbrands heeft al meermaals uitgesproken dat PSV de impact van de transfer van Hirving Lozano naar Eindhoven onderschat heeft.

De hype rond de 22-jarige Mexicaan kwam meteen goed op gang maar PSV wil nu nog meer gaan profiteren van de mogelijkheden in Mexico.

“Toen Lozano naar ons kwam, maakten wij zijn rugnummer bekend. Hij was er niet eens zelf, iemand anders die op hem leek trok een shirtje aan met rugnummer 11 erop”, vertelt Gerbrands tegenover BV Sport.

“We zeiden daarna: alle Mexicanen die zich inschrijven en hun gegevens achterlaten, loten mee voor dit shirt. In Nederland doen er dan meestal een paar honderd mensen mee. Maar het waren er 11.000, allemaal Mexicanen.”

“Het verhaal dat Lozano bij ons rugnummer 11 had gekregen, scoorde zelfs 18 miljoen hits. Vanuit Mexico City kwamen er meer hits van vanuit Nederland. We hebben ons echt verkeken op hoe groot hij is, of hoe groot die cultuur is en dat land is. We zijn nu ook in Mexico bezig om te kijken of we daar een connectie kunnen maken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here