Home Nieuws Gerbrands: ‘Achteraf heel blij met transfer Steven Bergwijn’

Gerbrands: ‘Achteraf heel blij met transfer Steven Bergwijn’

934
0

De transfer van Steven Bergwijn was sportief gezien voor een PSV een pijnpunt maar financieel gezien heeft de club veel baat bij de miljoenen transfer.

De winterse transfer van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur had heel wat voeten in aarde maar gebeurde een maand of twee alvorens de wereldwijde gezondheidscrisis uitbrak waardoor ook PSV financieel in het gedrang kwam.


Toon Gerbrands laat in gesprek met Voetbal International doorschemeren dat PSV wel weer afstevent op zwarte cijfers maar de transfer van Bergwijn toch nog zeer welkom was.

“Je snapt dat ik daar officieel niets over kan gaan zeggen”, zegt Gerbrands tegen Voetbal International de voor het achtste seizoen op rij behaalde positieve cijfers. “Globaal kun je nu wel zeggen dat we ons voor de cijfers van dit seizoen geen zorgen hoeven te maken. De conservatieve begrotingsmethode waar niet in wordt gezet op Champions League-voetbal blijkt nu goud waard.”

“Achteraf mag je natuurlijk ontzettend blij zijn dat je Steven Bergwijn goed hebt kunnen verkopen aan het begin van dit jaar. Dat was toen al veel geld, maar voelt nu als dubbel zo veel waard. We zullen het hard nodig hebben”, aldus Gerbrands.

Steven Bergwijn bracht miljoenen in het laatje. De aanvaller werd voor 30 miljoen getransfereerd naar Londen. Dat bedrag kan nog oplopen door bonussen.


Facebook Comments