Home Nieuws Geraamte nieuw PSV staat maar voor Luuk de Jong is altijd plaats;...

Geraamte nieuw PSV staat maar voor Luuk de Jong is altijd plaats; John de Jong heeft snode plannen

13815
0

PSV gaat zich deze zomer flink versterken, zoveel is zeker.

Omdat de club niet meer in de wachtkamer hoeft plaats te nemen nu de miljoeneninjectie voorhanden is, begint de transferzomer vroeger dan verwacht voor John de Jong.


Het gonst inmiddels van de geruchten. De namen Davy Pröpper en Marco van Ginkel klinken veelvuldig door als spelers die de PSV gelederen zullen komen gaan versterken.

Het Eindhovens Dagblad gaat mee in de geruchten maar spreekt ook vaak klare taal als het over toekomstige versterkingen gaat.
Aan geruchten doet de krant vrijwel nooit. In dat kader is het opvallend te noemen dat de naam van Luuk de Jong valt.

De spits vertrok nog niet zo lang geleden uit Eindhoven maar zou alweer op de nominatie staan om terug te keren naar PSV. Inmiddels is er al veel ingevuld voor volgend seizoen en staat het zogenaamde geraamte van het elftal van Roger Schmidt al wel vast, zo meldt het ED.

Aanvoerder Denzel Dumfries en Donyell Malen nemen kwaliteit mee bij hun vertrek. Ook Pablo Rosario gaat naar verwachting een stap maken, al kunnen we in dat geval niet van het verlies van kwaliteit spreken. Wel zal de selectie opnieuw ook in de breedte versterking behoeven. De club wil zich nog voor de start van het EK gaan versterken met Marco van Ginkel, Davy Pröpper, André Ramalho en een nieuwe aanvaller, zo meldt de regionale krant.

Plots klinkt daar ook de naam van Luuk de Jong. De Sevilla spits zal met zijn spel wel een totaal ander speltype met zich brengen dan Roger Schmidt met PSV eigenlijk wil gaan hanteren. PSV zou ‘maar wat graag Luuk de Jong terughalen’, schrijft het ED. Daarbij schrijft de krant dat er veelvuldig contact is met de spits omdat hij ambassadeur is van PSV.

Toch lijkt het erg vroeg voor een rentree van de Jong. Inmiddels is Luuk de Jong 30 jaar oud, reservespeler in Sevilla en gezegend met een miljoenensalaris. Het zijn normaal gesproken ingrediënten die niet meteen tot een terugkeer zullen leiden.

John de Jong heeft in ieder geval snode plannen met PSV. Er kan met recht al over een stevig geraamte voor het nieuwe seizoen worden gesproken. Met of zonder boegbeeld Luuk de Jong..


Facebook Comments