Home Nieuws Geraakte André Ramalho spreekt openlijk over alle kritieken en over zijn ‘grootste...

Geraakte André Ramalho spreekt openlijk over alle kritieken en over zijn ‘grootste fout’ tegen Rangers FC

5678
0

Niet alleen Joey Veerman heeft te maken gehad met verschrikkelijke negatieve berichten en verwensingen op sociale media. Ook André Ramalho blijkt slachtoffer geweest te zijn van ferme negativiteiten.

Op sociale media is het al jaren raak. Spelers worden vaak uitgescholden en fel bekritiseerd door middel van stevige scheldpartijen en andere kwetsende uitingen. Het is inmiddels van alle dag maar gewoon wordt het nooit. Ook André Ramalho is de voorbije periode het mikpunt van kritiek geweest van PSV-supporters of welke voetballiefhebbers dan ook.

Het is niet de eerste keer dat de Braziliaan wordt bekritiseerd terwijl hij in dienst is van PSV. Ramalho wisselt goede met minder goede perioden af maar juist in zijn laatste jaar is de stabiliteit soms ver te zoeken. Ook onder Peter Bosz blijkt Ramalho niet altijd basisspeler te zijn. Er kleeft echter nog meer aan de Braziliaan, die vorig jaar een vreselijke blunder beging in de thuiswedstrijd tegen Rangers FC.

Het staat iedere PSV fan nog helder op de netvliezen. Het matige team Rangers FC dat door een misverstand tussen André Ramalho en Walter Benítez in en rond de eigen zestienmeter op een 0-1 voorsprong kwam en dit zelfs wist vast te houden. En dus werd PSV uitgeschakeld door Rangers FC in de play-offs van de Champions League.

De fout van Ramalho bleek de aanzet te zijn tot stevige scheldpartijen en beledigingen. Ramalho blijkt diep te hebben gezeten na die wedstrijd. “Dat was de grootste fout in mijn carrière”, vertelt Ramalho in gesprek met het NRC. “Ik was de laatste man, verspeelde de bal, goal”, zucht de verdediger.

“Mensen veroordelen mij op basis van die ene fout. Terwijl: als je mijn hele carrière ziet, heb ik nooit dit soort makkelijke fouten gemaakt”, gaat Ramalho verder. Het ging erg ver wat de beledigingen en scheldpartijen aanging.

Op Instagram kreeg de Braziliaan de meest verschrikkelijke berichten tot zich. “Tegen mij, mijn moeder, mijn hele familie. Dat zijn mensen die zielig van binnen zijn. Dat raakt me niet. Wat me raakt is het hele pakket: hoe belangrijk het was voor de fans, de club, de spelers, voor mij. Ik heb meer geleden dan wie dan ook, geloof me”, aldus Ramalho.


Vorig artikel‘Van Nistelrooij wilde stoppen, maar Hans Kraay jr. riep dat toen een halt toe’
Volgend artikelPSV wil na transfer Noa Lang opnieuw zaken doen met Club Brugge | Brugse aanvaller in beeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in