Home Nieuws ‘Gepikte overwinning’ Ajax brengt verschil weer naar zeven punten

‘Gepikte overwinning’ Ajax brengt verschil weer naar zeven punten

31
23

Het verschil tussen PSV en Ajax is weer teruggebracht naar 7 punten.

Ajax speelde een erg slechte en zwakke wedstrijd en mocht van geluk spreken dat het lang 1-0 bleef.

Sjaak Swart sprak onlangs na PSV – VVV de woorden ‘dit is een gepikte overwinning van PSV’ uit. Diezelfde uitspraak kunnen we nu loslaten op de wedstrijd FC Groningen – Ajax. Lange tijd kon PSV hopen dat het na vandaag uitliep op Ajax. Door een doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar wist Ajax in de laatste minuut echter alsnog te winnen tegen FC Groningen. Daarom is het verschil tussen de twee ploegen nog altijd zeven punten met nog vijf wedstrijden te spelen. Het verschil in doelsaldo is nu +5 in het voordeel van Ajax.

Joel Veltman kreeg de rode kaart en zal voor één wedstrijd geschorst worden waardoor hij gelukkig weer beschikbaar is PSV – Ajax. Het spel van Veltman was ook vandaag weer uitermate zwak te noemen. De defensie van Ajax is met Joel Veltman kwetsbaarder dan wanneer de mandekker niet mee doet.


Facebook Comments

23 REACTIES

  1. Gaat Studio 020 Eredivisie de 020 keeper in het zonnetje zetten ipv dat ze het hebben over het onterecht wegens buitenspel afgekeurde Groningse doelpunt ofwel weer een door de arbitrage voor 020 geredde wedstrijd. En waar blijft die onhef over niet geziene elleboogstoot van Neres, beloonde onsportieve 020 gedrag bij penalty voor Groningen komt of gezeur over lucky zijn of ondermaatse spel bij die club met het meeste geld?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here