Home Nieuws Gepasseerde Zahavi houdt zich op de vlakte: ‘Het was echt een krankzinnige...

Gepasseerde Zahavi houdt zich op de vlakte: ‘Het was echt een krankzinnige wedstrijd’

473
0

Eran Zahavi mocht van Roger Schmidt op de bank beginnen tegen FC Kopenhagen en dat was niet waar hij vantevoren rekening mee had gehouden.

De Israelische spits zit niet in een hele beste fase maar levert wel want de spits scoort. Ook tegen FC Kopenhagen was zijn doelpunt een belangrijk doelpunt te noemen. In gesprek met ESPN gaf Eran Zahavi aan dat de stemming in de kleedkamer van PSV wisselend was. “Aan de ene kant zijn we teleurgesteld omdat we hadden verwacht te winnen”, aldus Zahavi. “Maar als je dan die stand ziet bij rust. We hebben er alles aan gedaan om dat resultaat te veranderen. Het was echt een krankzinnige wedstrijd. Het was zeker niet saai.”

PSV heeft na het gelijkspel nog alle kans om door te gaan, beseft Zahavi als geen ander. “Het zal wel beter moeten. We zullen moeten winnen in Kopenhagen”, zo gaf de spits aan. “Het zal niet makkelijk worden, maar we zullen karakter moeten tonen om daar te winnen.”

Hoewel Zahavi werd gepasseerd door Schmidt, hield hij zich na afloop kalm en professioneel. Zahavi wilde geen kritiek op Roger Schmidt geven om zonder echte en diepe spits aan de wedstrijd te beginnen. “Cody scoorde bovendien een heel knappe goal. Na de wedstrijd is het altijd makkelijk praten. In de tweede helft gaven we echt alles en hebben hard gewerkt om weer terug te komen. Na rust speelden we een goede wedstrijd en we kijken vooruit naar het volgende duel”, aldus Eran Zahavi.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here