Home Nieuws Georginio Wijnaldum laat zich uit over terugkeer naar PSV

Georginio Wijnaldum laat zich uit over terugkeer naar PSV

33226
1

Of Georginio Wijnaldum getergd was in het duel tegen Italie is misschien overdreven om te stellen maar feit is dat de middenvelder een uitstekend invalbeurt kende in Enschede.

Niet alleen het doelpunt van de middenvelder zorgde voor een betere invalbeurt dan tegen de Kroaten maar ook het spel aan de bal zag er beter uit bij de middenvelder, die nog altijd speler van Paris Saint-Germain is. Wijnaldum maakte de tweede goal voor Oranje, na een overigens fantastische pass van Joey Veerman.

Na afloop ging de door Paris Saint-Germain middenvelder in op vragen over zijn toekomst en dat blijkt nog lang geen uitgemaakte zaak te zijn waar hij na de zomerstop zal spelen. Het is bekend dat PSV werk maakt van de terugkeer van Georginio Wijnaldum maar dat is eigenlijk al enkele jaren het geval. Ook vorige seizoen zette PSV en met name Marcel Brands in op een terugkeer naar Eindhoven. Deze zomer tracht de club dat ook te bewerkstelligen maar op de achtergrond lijkt ook Feyenoord een poging te gaan willen wagen.

Na afloop van Nederland – Italie liet Georginio Wijnaldum zich uit over een mogelijke terugkeer naar PSV. ‘Ik lees de laatste dagen van alles over PSV en Feyenoord, maar dat is nu niet aan de orde’, aldus Wijnaldum, die een terugkeer naar PSV ook niet helemaal wilde uitsluiten.

‘Ik ga deze zomer alle opties openhouden, maar een terugkeer is niet mijn eerste optie. Ik weet niet of clubs zich hebben gemeld, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. We hebben nu de tijd om alles op een rijtje te zetten.’ Wijnaldum keert halverwege juli normaal gesproken terug naar Parijs, voor de eerste trainingen met Paris Saint-Germain maar beide partijen zetten niet in op een terugkeer naar Parijs.

Het enorme salaris van Wijnaldum in Parijs is nu eenmaal een issue voor de club die miljoenen verlies lijdt. In Parijs beschikt Wijnaldum over een contract tot de zomer van 2024. De Parijse club zou inzetten op een transfersom van om en nabij de 8 tot 10 miljoen euro.


Vorig artikelNa Guus Hiddink had PSV geen trainer met zoveel ervaring | Bosz gruwelt van spelers die veel balverlies lijden
Volgend artikelJoey Veerman glundert na debuut én na wereldpass op Wijnaldum

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in