Home Nieuws Georginio Wijnaldum denkt aan terugkeer naar PSV

Georginio Wijnaldum denkt aan terugkeer naar PSV

8200
0

Georginio Wijnaldum is een van de grote krachten achter het huidige zo succesvolle Liverpool.

Toch is er momenteel onduidelijkheid over de toekomst van de middenvelder bij de Reds, die inmiddels bijna landskampioen zijn. Er is nog geen gesprek geweest over contractverlenging en Britse media twijfelden eerder al over een toekomst van Wijnaldum bij Liverpool.

Toch denkt de Rotterdammer al hardop na over zijn toekomst. Wijnaldum zou zijn loopbaan graag afsluiten in Nederland. De 29-jarige middenvelder van Liverpool ziet zichzelf terugkeren bij zowel Sparta, Feyenoord als PSV, vertelt hij aan RTV Rijnmond.

“Ik kijk wel eens naar Sparta en dan denk ik: Zo, het zou wel mooi zijn als ik daar in mijn laatste jaren speel. In Nederland heb ik bij drie clubs gespeeld en aan alle drie heb ik een heel goed gevoel aan over gehouden. Maar je kan er maar één kiezen”, aldus Wijnaldum, die zijn opties nu nog openhoudt. “Ik zie mezelf wel terugkeren naar Feyenoord, PSV of Sparta.”

“De vraag is alleen wanneer het gaat gebeuren”, vervolgt de Oranje-international, die geen beloftes wil maken. “Ik leer ook van andere spelers. Van Nistelrooy had ooit de belofte gedaan om terug te keren, maar op latere leeftijd wilde hij dat niet meer. Wat ik nu mee maak is uniek. Je wil op het hoogste niveau spelen en prijzen pakken. Net als Clarence Seedorf. Mijn droom is om net zolang fit te blijven. Net als hij, Zlatan of Ronaldo. Ik wil tot mijn 38ste op hoog niveau spelen”, aldus Wijnaldum.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here