Home Nieuws Gemiste strafschoppen baren Philip Cocu zorgen

Gemiste strafschoppen baren Philip Cocu zorgen

6
0

Een nieuwe gemiste strafschop zorgt ervoor dat Philip Cocu zich zo langzamerhand zorgen begint te maken over hoe zijn elftal de vrije scoringskans in de toekomst wel kan gaan benutten.

“We speelden goed voetbal met veel kansen en veel druk naar voren. We laten alleen na om het duel helemaal in het slot te gooien. Als je als ploeg voelt dat de krachten iets wegvloeien, moet je compacter spelen. Ik vond dat we dat niet goed deden. We hadden de kracht niet om goed in de organisatie te staan. In de eindfase werd de wedstrijd heel onrustig, terwijl dat niet had gemogen. Het is belangrijk dat we uiteindelijk winnen, want dat betekent de koppositie. Dat was het doel vooraf.”

Cocu gaat binnen zijn team op zoek naar spelers die in staat zijn om een penalty raak te schieten. Uit de laatste twaalf strafschoppen wist PSV slechts vier keer te scoren. “Dit mag niet. Het gaat ons te moeilijk af. Op dit moment is het nog niet bepalend, maar er zitten altijd wedstrijden bij waarin het wel beslissend is.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here