Home Nieuws Gemiste strafschop Memphis fataal, kritiek op Memphis neemt toe na ontslag Koeman...

Gemiste strafschop Memphis fataal, kritiek op Memphis neemt toe na ontslag Koeman in vliegtuig

4018
0

De verschillende commentaren in de Spaanse media liegen er niet om nu Memphis Depay opnieuw een strafschop miste voor FC Barcelona.

Het was niet de eerste keer dat de aanvaller een strafschop miste maar de gemiste pingel van woensdagavond is er wel eentje met verregaande gevolgen. FC Barcelona ontsloeg Ronald Koeman meteen na de verloren uitwedstrijd tegen Rayo Vallecano in de buitenwijk van Madrid. Koeman kan een afkoopsom van 12 miljoen euro tegemoet zien en weet dat de meest armlastige club van Europa dat moet bekostigen met geleend geld. Het is FC Barcelona anno 2021 ten voeten uit.


Na de 1-0 nederlaag tegen Rayo Vallecano, waarin Memphis een strafschop miste, zag voorzitter Joan Laporta geen andere uitweg meer. De trainer wist met slechts vier wedstrijden te winnen in tien La Liga-duels. FC Barcelona staat op een teleurstellende negende plaats maar ziet dat de achterstand met slechts zes punten achterstand op koploper nog prima te overzien is.

De kranten in Spanje wijzen ook naar Memphis als speler die niet op kan staan op momenten dat daar juist wel om gevraagd wordt. Ook tegen Real Madrid liet Memphis te weinig zien en mag er meer van hem verwacht worden, aldus Spaanse media.