Home Nieuws Gemengde gevoelens voor teruggekeerde Scamacca

Gemengde gevoelens voor teruggekeerde Scamacca

26
1

Gianluca Scamacca is blij weer terug te zijn in Italië. PSV ontvangt naar verluidt 600.000 euro op, zo meldt Football Italia.

‘Ik ging naar PSV omdat ik het gevoel had dat bepaalde aspecten in mijn spel echt verbeterd moesten worden. Voetbal is in Nederland heel anders. Er is geen sprake van echte tactiek. Het is meer technisch en aanvallend, zonder druk. Zelfs de trainingen zijn anders, altijd met de bal. Bij PSV ben ik volwassen geworden. Toen ik bij Roma vertrok sprak ik alleen Italiaans, nu spreek ik drie talen. Toen Sassuolo zich meldde, twijfelde ik geen moment om het aanbod te accepteren. De club spreekt me aan omdat ze zich op goed voetbal focussen en veel aandacht hebben voor zelfopgeleid talent. Wanneer ik blij ben? Als ik alles heb kunnen geven in de tweede seizoenshelft en mijn debuut in de Serie A heb kunnen maken.’


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here