Home Nieuws Gemengde gevoelens voor Bart Ramselaar

Gemengde gevoelens voor Bart Ramselaar

13
0

Bart Ramselaar treft tegen FC Utrecht zijn oud ploeggenoten en dat zorgt voor gemende gevoelens. “Je leeft wel anders naar deze wedstrijd toe”, zegt de twintigjarige speler van PSV bij de NOS. “Het zijn toch vrienden waartegen je speelt. Utrecht voelt als mijn thuis, maar dat is PSV ook geworden. Ik was het kind van de club, heb mooie dingen meegemaakt tot en met de bekerfinale aan toe. Die ging helaas wel verloren tegen Feyenoord.”
Soms mist Ramselaar Utrecht nog wel. “Natuurlijk, ik heb daar zes jaar gespeeld en ben met een aantal spelers opgegroeid. Dan is het vreemd als je ineens weg bent. Maar ik heb hier ook plezier en ben goed opgevangen. Dus in dat opzicht heb ik niet echt iets om te missen. Ik word meestal wel een beetje wild als ik scoor, maar ik probeer rustig te blijven. Dat vind ik ook wel normaal.’


Facebook Comments