Home Nieuws Gemeente Alkmaar maakt slechte beurt jegens PSV fans

Gemeente Alkmaar maakt slechte beurt jegens PSV fans

15
4

Gelijke monniken, gelijke kappen. Dat geldt helaas niet voor de PSV fans die het elftal een week voor de topper willen steunen.

Ajax en Feyenoord kregen namelijk eenderde aantal kaarten (1000) meer. “De kaartverkoop is al opgestart, terwijl er een toezegging van de burgemeester lag om ons verzoek om het uitvak op te rekken mee te nemen in de beoordelingen bij het vooroverleg. Daarmee is de burgemeester wat ons betreft ontmaskerd”, vertelt voorzitter Harrie Timmersmans in het Eindhovens Dagblad.

“Gelijke monniken, gelijke kappen, vinden wij, maar er is helemaal geen intentie geweest om hieraan gehoor te geven. We voelen ons voor de gek gehouden”, aldus Timmermans, die zich ook boos maakt over het feit dat de meegereisde PSV’ers hun ticket moeten laten omwisselen op een parkeerplaats in Alkmaar.

Wat betreft die strenge regelgeving kan Toon Gerbrands zich wel vinden in de kritiek, ook omdat er bijna nooit problemen zijn tussen beide clubs en is uitgesproken dat fans makkelijker toegang moeten krijgen tot dergelijke duels. “Maar te vaak lopen we nog aan tegen een afwijkend oordeel van lokale wetshandhavers. Dat is nu weer het geval. Wij vinden dat een kwalijke ontwikkeling”, aldus Gerbrands.


Facebook Comments

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here