Home Nieuws Geïrriteerde Van Nistelrooij neemt geen blad voor de mond: ‘Dit is onacceptabel’

Geïrriteerde Van Nistelrooij neemt geen blad voor de mond: ‘Dit is onacceptabel’

23290
0

Ruud van Nistelrooij won zondag met 5-2 van SC Cambuur, maar hield ondanks de ruime zege geen goed gevoel over aan het duel.

De defensie oogde verre van zeker tegen de hekkensluiter van de Eredivisie. Zo kregen de Friezen voor rust drie grote mogelijkheden om te scoren. Remco Balk zette Cambuur halverwege de eerste helft verrassend op voorsprong.

“Ik ben zeer geïrriteerd over hoe we aan de wedstrijd begonnen”, zei de coach van PSV tegen ESPN. “De energie en ambitie waarmee je uit de kleedkamer komt. Dat is onacceptabel. Dan is het aan alles te weinig. Je hebt geluk, want ze maken er één, maar ze kunnen er ook drie maken. Zo zorg je zelf voor een uiterst moeizame avond. Dat mag niet gebeuren, maar het is voor mij een vraagteken waarom dit gebeurt.”

De trainer van PSV verwijt zijn spelers vooral een gebrek aan inzet. “Je moet laten zien hoe ambitieus je bent. Dat zie je aan de lichaamshouding van de spelers. Je moet niet van alles roepen, maar je moet laten zien dat je er alles voor wil doen en laten. Dat vond ik heel opvallend. De laatste keer dat ik dit zag was bij Cambuur uit. Het zal onderschatting zijn. Maar dat kan PSV zich niet veroorloven.”


Vorig artikelLaks PSV neemt pas na rust afstand van hekkensluiter Cambuur
Volgend artikelDrie PSV’ers schitteren in Elftal van de Week van De Telegraaf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in