Home Nieuws Geïrriteerde Afellay begrijpt nog altijd niets van ontslag Anwar El Ghazi

Geïrriteerde Afellay begrijpt nog altijd niets van ontslag Anwar El Ghazi

2938
3

Begin met Ibrahim Afellay niet over het ontslag van Anwar El Ghazi bij de Duitse Bundesligaclub FSV Mainz 05.

Afellay begrijpt niets van het ontslag en van de gehele gang van zaken rond El Ghazi. Afellay heeft dan ook getergd gereageerd op het ontslag van El Ghazi in Duitsland. De vleugelaanvaller, diepas 3 maanden geleden transfervrij vertrok bij PSV, liet zich op sociale media uit over de Palestijnse zaak, waarna het Duitse FSV Mainz 05 zijn contract verscheurde.

Nadien gebeurde er van alles in de communicatieve sfeer, waarbij club en speler elkaar weerwoord gaven over verklaringen. Bij de NOS vertelt Duitsland-correspondent Charlotte Waaijers over de achtergronden van het ontslag van Anwar El Ghazi door FSV Mainz na zijn pro-Palestijnse post op sociale media. Ibrahim Afellay geeft zijn mening en kan zich totaal niet vinden in het ontslag van de aanvaller.

“Ik snap niet dat hij is ontslagen”, zegt een geïrriteerde Afellay bij de NOS. “Hij heeft zich positief uitgesproken over het feit dat iedereen gelijk is. Hij heeft zich daarvoor uitgesproken gezegd hoe hij die leus heeft geïnterpreteerd. Andere mensen interpreteren dat dan weer op een andere manier. Wat heeft deze jongen nou verkeerd gezegd? Hij heeft ook gezegd hoe hij het geïnterpreteerd heeft. Als je ziet hoe dat bij Noussair Mazraoui is opgelost bij Bayern München. hij heeft zich ook daarover uitgesproken. Dat hij tegen alle vormen van haat is”, aldus Afellay in onderstaande video.


Vorig artikelTrainer Lens zag indrukwekkende week PSV met lede ogen aan: ‘Ze scoren 5 keer tegen Ajax’
Volgend artikelVerwachte opstelling tegen RC Lens: Peter Bosz start met Guus Til, Saibari en Tillman reserve

3 REACTIES

  1. De leus “From the river etc.” wordt al langer door de Hamas gebruikt, Hamas staat voor de vernietiging en het wegvagen van Israel en is daardoor antisemitisch en staat voor haat en dood. Dat moet El Ghazi toch minstens sinds een paar weken weten. Het doet er niet toe of bepaalde mensen een andere interpretatie willen zien. Hij doet geen afstand van het gebruik van deze leus. Ontslag dus absoluut gerechtvaardigd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in