Home Nieuws Geïrriteerd of niet geïrriteerd maar Veerman geeft gewoon antwoord na een week...

Geïrriteerd of niet geïrriteerd maar Veerman geeft gewoon antwoord na een week vol verhalen

4426
0

PSV – Ajax werd niet de wedstrijd van Joey Veerman. De middenvelder werd in de rust gewisseld maar naar nu blijkt dacht Peter Bosz er over Veerman nog voor de rust te wisselen.

PSV stond bij het rustsignaal met 1-2 achter maar het had er allemaal nog erger uit kunnen zien voor de ploeg van Peter Bosz. Overigens hadden Lozano en Bakayoko ook enkele doelpunten op hun schoenen voor het rustsignaal als er wat minder egoistisch met de kansen zou zijn omgesprongen. Kortom, het was bepaald niet de week van Joey Veerman, die volgens Bosz erg goed is omgesprongen met zijn wissel in de rust van de wedstrijd tegen de Amsterdammers.

Verschillende analisten in de verschillende praatprogramma’s hielden afgelopen week hun praatje over de kwaliteiten van de middenvelder in combinatie met zijn karakter. Joey Veerman neemt doorgaans geen blad voor de mond. En dus ook niet na de wedstrijd tegen Heracles Almelo. In gesprek met de NOS heeft Joey Veerman gereageerd op zijn wissel van vorige week tegen Ajax. De middenvelder begrijpt de commotie die is ontstaan niet. Tegenover de staatsomroep legt hij het uit.

“Daar is heel veel over gezegd. We moeten het niet zo groot maken allemaal. We doen net alsof ik een of andere Messias ben ofzo”, aldus Veerman. “Als de trainer mij niet goed vindt, word ik gewisseld. Dat is niet zo moeilijk.”

Veerman ging verder: “Dat was tegen Ajax zo. Ik speelde niet mijn beste wedstrijd en dan word je gewisseld. Dat hoeft allemaal niet zo groot gemaakt worden. Ik weet dat ik goed aan de bal ben, maar er kan altijd eens een wedstrijd tussen zitten dat het niet loopt. Dat was helaas tegen Ajax.”

Peter Bosz beaamde vrijdagmiddag dat hij het gesprek met Veerman zo nu en dan aangaat om bepaalde zaken te veranderen. Valentijn Driessen deed afgelopen week ook nog een duit in het zakje door te zeggen: ‘Je wilt niet weten wat Veerman off the record over Bosz zegt’.


Vorig artikelZeer behoorlijke wedstrijd Til in Almelo | Bosz beaamt: ‘Voor tien-positie hebben we echt een megaluxe probleem’
Volgend artikelIsmael Saibari deelt positieve update over thuiswedstrijd tegen Lens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in