Home Nieuws Geïnteresseerd Newcastle United wil doorpakken en meldt zich bij Ibrahim Sangaré

Geïnteresseerd Newcastle United wil doorpakken en meldt zich bij Ibrahim Sangaré

4563
0

Ibrahim Sangaré is met zijn land Ivoorkust deelnemer aan de Africa Cup maar dat weerhoudt het concreet geïnteresseerde Newcastle United er niet van de middenvelder te contacteren.

De club uit het noorden van Engeland is concreet voor Ibrahim Sangaré maar lijkt tegelijk weinig kans te maken nadat PSV al snel stelling nam maandagmiddag. Sinds de overname door het Saoedische investeringsfonds is er veel mogelijk bij Newcastle United werd al snel duidelijk afgelopen maanden. Maar allereerst dient er te worden gevochten tegen degradatie en daartoe kocht de club uit Newcastle al Kieran Trippier van Atletico Madrid.

Newcastle meldde zich al voor Kerstmis bij Jean Musampa, de zaakwaarnemer van Sangaré, schrijft Voetbal International over de concrete interesse vanuit de rijke Engelse club. De zaakwaarnemer van Sangaré heeft de interesse meteen kenbaar gemaakt bij de directie van PSV. Of Newcastle over zal gaan tot een officieel bod blijft gissen maar feit is wel dat de club de selectie verder wenst te versterken nu het in een slechte periode weet te verkeren in de Premier League. Eerder werd de club al uitgeschakeld in het FA Cup toernooi.

Een concreet bod op Sangaré heeft de Premier League-club dan ook nog niet gedaan maar aan geld en ambities geen gebrek in het Noordoosten van Engeland. PSV heeft aan Voetbal International en het Eindhovens Dagblad laten weten dat het de bedoeling is dat Ibrahim Sangaré dit seizoen blijft en zich na afloop van de Africa Cup weer in Eindhoven zal melden.


Facebook Comments Box