Home Nieuws Gehavend PSV doet op spierblessure Teze na goede zaken in Sittard, Schmidt...

Gehavend PSV doet op spierblessure Teze na goede zaken in Sittard, Schmidt baalt

662
0

PSV heeft uitstekende zaken gedaan in de competitie door met 1-4 van Fortuna Sittard te winnen.

Doelpuntenmakers namens PSV waren Doan, Bruma, Sangaré en opnieuw Bruma. Toch waren er ook punten van kritiek. Trainer Roger Schmidt baalt van het feit dat er steeds meer spelers geblesseerd raken. “We hadden achterin niet zoveel opties. Obispo was ziek. Als je veel wedstrijden speelt, gebeurt er ook veel”, zegt de coach tegen ESPN.

Jordan Teze verliet geblesseerd het veld. “Zulke dingen gebeuren soms,” geeft Schmidt aan. “Als je niet meer kunt sprinten is het vaak een spierblessure. Het is afwachten op de MRI-Scan, hopelijk hebben de die over drie of vier weken terug.” Over het vertoonde spel was de coach tevreden, “Dit soort wedstrijden zijn niet makkelijk. We creëerden goed voetbal en veel kansen. Alleen stoor ik me een beetje aan de tegengoal. We speelden vandaag dusdanig goed dat we eigenlijk gewoon de nul hadden moeten houden.”

Het wisselbeleid van de Duitser is vaak bekritiseerd maar nu maakte invaller Bruma twee goals. Sinds de komst van de Duitser heeft PSV in de Eredivisie vijfentwintig keer gescoord via een invaller. Dan is minstens drie keer meer dan alle andere Eredivisie-teams. Schmidt: ,,Ik zei vandaag voor de wedstrijd al dat we goede invallers nodig zouden hebben en dat hadden we vandaag. Bruma had zelfs nog meer goede kansen kunnen creëren.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here