Home Nieuws Geert Wilders reageerde woest na drink- en ramadan-pauze voor Ibrahim Sangaré

Geert Wilders reageerde woest na drink- en ramadan-pauze voor Ibrahim Sangaré

15129
0

Grote voetbalwedstrijden trekken landelijke aandacht en dus ook vanuit de politiek.

SV Spakenburg – PSV bleek voor Geert Wilders ook aanleiding te zijn om zijn mening te geven over een gebeurtenis tijdens de wedstrijd. Of beter gezegd: een gebeurtenis die de wedstrijd stil wist te leggen. De KNVB besloot recent om een speciaal moment in te lassen voor islamitische spelers. Tijdens de ramadan hebben de spelers na zonsopgang de mogelijkheid om te eten en drinken.

En zo geschiedde tijdens Spakenburg – PSV. Tijdens de bekerwedstrijd tussen Spakenburg en PSV werd het geheel onderbroken en maakte Ibrahim Sangaré als enige gebruik van de pauze in de veertiende minuut. PVV-leider Geert Wilders is het duidelijk niet eens met deze beslissing. Wilders was totaal niet te spreken over deze beslissing van de KNVB.

“Krankzinnig. Dit is Nederland. Wegwezen met je ramadan pauze. Gaan ze dadelijk in de pauze ook schapen slachten?” reageert de Limburger op Twitter. De KNVB besloot de pauze in te lassen in navolging van de Premier League. In deze competitie wordt de wedstrijd ook tijdelijk stilgelegd tijdens de ramadan, zodra de zonder ondergaat. De ramadan duurt tot 20 april.


Vorig artikelLichtzinnig Spakenburg verdient het hard aangepakt te worden: Ook van Nistelrooij hele wedstrijd uitgescholden
Volgend artikelGrootse Van Nistelrooij blijft gentleman na schandalige scheldpartijen door fans Spakenburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in