Home Nieuws Geen verhuur voor Saibari, nieuwe contracten voor Richard Ledezma en Shurandy Sambo...

Geen verhuur voor Saibari, nieuwe contracten voor Richard Ledezma en Shurandy Sambo in de maak

3156
0

Ismael Saibari maakt een prima voorbereiding door. De Spaans-Marokkaanse aanvaller verlengde onlangs zijn contract tot 2025 en scoorde dinsdagavond twee keer in het oefenduel met FC Eindhoven.

Saibari maakte in november 2020 al zijn debuut in PSV 1 en blonk eerder al uit bij het Jong PSV van Ruud van Nistelrooij. PSV ziet wel degelijk toekomst in de jonge aanvaller en dat liet hij dinsdagavond opnieuw zien in het Philips Stadion. Het nieuwe contract geeft vertrouwen en waardering en dus wil de aanvaller de club terugbetalen. Een verhuurperiode is voor club en speler momenteel geen optie.

“Ik wil zoveel mogelijk minuten maken en laten zien dat ik capabel ben om bij PSV 1 te spelen. Ik kan inderdaad aan de zijkant spelen en op het middenveld, maar dat bepaalt de trainer natuurlijk”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

De concurrentie lijkt hem niet te deren. De jongeling blaakt van het zelfvertrouwen. “Er zijn heel veel goede spelers bij PSV en dat is heel normaal bij zo’n club, veel concurrentie. In een seizoen kan er van alles gebeuren en dan moet je klaar zijn. De andere spelers geven mij heel veel mee en ik leer van hen.”

Het gaat al jaren uitstekend met het doorbreken van talent bij PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt ook dat verder dat naast Sangaré, ook Richard Ledezma en Shurandy Sambo mogelijk nieuwe contracten zullen tekenen. Ook zij deden het goed in de wedstrijd tegen FC Eindhoven, al luistert de grootste uitblinker naar de naam Ismael Saibari.


Vorig artikelPSV gaat voor transfers liggen en wil Gakpo en Sangaré behouden tot na kwalificatieronden
Volgend artikelGoede spel Ledezma en Shurandy Sambo geeft PSV lastige keuze: ‘Sambo doet weinig onder voor aanwinst Hoever’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in