Home Nieuws ‘Geen van de acht aankopen is een versterking’

‘Geen van de acht aankopen is een versterking’

40
0

Voetbalminnend Nederland is momenteel vernietigend en uiterst kritisch op de prestaties van PSV.

Analisten en clubwatchers vallen over elkaar heen om PSV te bekritiseren en het aankoopbeleid onder de loep te nemen. Volgens Aad de Mos moet PSV in de winterstop de selectie gaan versterken. Dat geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf.

“Het vertrouwen is er niet, wat er wel was met spelers als Angelino, Hirving Lozano en Luuk de Jong. Er zit iets onsamenhangends in en ik zie weinig spirit”, aldus De Mos.

“Sinds de 60e minuut in Utrecht, na die rode kaart van Nick Viergever, is dat erin gekomen, Het lijkt wel of PSV al aan het einde van het seizoen zit. Als een citroen die uitgeknepen is. Dan moet je doorselecteren.”

Volgens de Mos is geen enkele aankoop van deze zomer een versterking. “Hoe de linksbackpositie bij PSV bijvoorbeeld is ingevuld is natuurlijk een lachertje. Er zal veel geïnvesteerd moeten worden, in de winterstop moet er zeker al iets gedaan worden. De trainer moet daar een sterke hand in hebben. Alleen hij kan aangeven bij de technisch manager wat er moet gebeuren. Ik denk dat dit afgelopen zomer een beetje andersom heeft plaatsgevonden. Er moet heel goed materiaal gehaald worden om weer dichter bij AZ en Ajax te komen.”

De Mos geeft daarbij aan dat het noodzakelijk is dat er verbetering komt. “Men moet wel aanknopingspunten vinden”, zegt hij daarover. “Als dat rond eind december niet zo is, dan denk ik niet dat het gezond is om op die manier verder te gaan. Dan kun je niet in januari op trainingskamp gaan en doen alsof er niets aan de hand is.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here