Home Nieuws Geen transfers maar wel aanvallende versterkingen in de vorm van terugkeer Madueke,...

Geen transfers maar wel aanvallende versterkingen in de vorm van terugkeer Madueke, Vinícius en Zahavi

2020
0

PSV wist afgelopen transferwindow geen potten te breken op de internationale transfermarkt. Wel werd er een binnenlandse transfer gerelaiserd in de vorm van de aankoop van Joey Veerman.

PSV nam Veerman over van Heerenvene en diende daarvoor bijna 6 miljoen euro op tafel te leggen. Het team van trainer Roger Schmidt mag zich wel spoedig gaan verheugen op de terugkeer van een aantal belangrijke spelers. De selectie kan door de terugkeer van Noni Madueke, Carlos Vinícius en Eran Zahavi een kwaliteitsimpuls verwachten. Carlos Vinícius en Noni Madueke zijn op de weg terug na blessures, meldt het Eindhovens Dagblad. Voor Zahavi gold dat al eerder maar de spits uit Israël nadert tevens volledige fitheid.

Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zijn de aanvallers mogelijk zelfs inzetbaar in de wedstrijd tegen AZ. PSV won eerder dit seizoen met 0-3 van AZ en ontvangt de ploeg uit Alkmaar nu in het eigen Philips Stadion. Madueke viel op 10 december uit tijdens het duel met Real Sociedad. Voor Madueke was het al de vierde spierblessure van het seizoen. Vinícius stond de afgelopen weken eveneens aan de kant door een blessure en door Corona. De Braziliaanse spits miste onder meer de topper tegen Ajax.

PSV haalde tijdens de transferperiode uiteindelijk geen vervanger voor André Ramalho. De Braziliaanse verdediger is naar verwachting begin april weer terug. Tot die tijd heeft Schmidt met Jordan Teze, Armando Obispo en Olivier Boscagli nog drie centrale verdedigers tot zijn beschikking.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here