Home Nieuws Geen Tadic of Haller: ‘De messcherpe Zahavi wordt topscorer, daar ben ik...

Geen Tadic of Haller: ‘De messcherpe Zahavi wordt topscorer, daar ben ik honderd procent zeker van’

2083
0

Dusan Tadic en Sebastian Haller worden door analisten Kenneth Perez en Hans Kraaij genoemd als nieuwe topscorer van de Eredivisie.

Echter denkt Marciano Vink daar anders over. Vink denkt dat Eran Zahavi topscorer van de Eredivisie gaat worden. De analist van ESPN verwacht dat het verkopen van Donyell Malen een positieve invloed zal hebben op het doelpuntenmoyenne van de Israëliër. Analisten en journalisten opperen vaker dat Zahavi beter als diepe spits fungeert met Gotze achter hem. Dat speltype was lastiger ten uitvoer te brengen met Malen rondom Zahavi spelend.

Bij het ESPN programmma De Ultieme Voorbeschouwing op ESPN wordt gevraagd naar de topscorersvoorspellingen voor het komende seizoen. Hans Kraay junior draagt Sébastien Haller aan en Kenneth Perez komt met Dusan Tadic, maar Vink houdt het op Zahavi. “23 goals voor Haller, Hans? Dat is niet veel. Het wordt Zahavi, daar ben ik honderd procent zeker van.”

De uitgaande transfers bij PSV zijn volgens Vink positief uitgepakt voor de spits uit Israël. “Hij is messcherp, staat nu alleen in de spits en hoeft niks meer te delen met Donyell Malen. Nu hij er alleen staat is hij er voor alle afvallende ballen na schoten van Noni Madueke, bam en hij staat er weer bij. Ik zeg het je, dat worden 27 goals, schrijf maar op.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here