Home Nieuws Geen standaard huurconstructies Savinho en Hoever, PSV kijkt naar de toekomst

Geen standaard huurconstructies Savinho en Hoever, PSV kijkt naar de toekomst

2490
0

PSV verwelkomde afgelopen week Walter Benítez, Boy Waterman en Ki-Jana Hoever.

Daar gaat het echter niet bij blijven. De club is volop in de race voor meerdere versterkingen. Daarbij valt alvast te melden dat de komst van Savinho dichterbij en dichterbij komt. Volgens het Eindhovens Dagblad zet PSV in op een duurzame huurconstructie in plaats van een standaard huurconstructie. Dat betekent dat er een grotere commerciële insteek mee gemoeid is waar PSV beter van wordt mocht de speler vertrekken.

Dat zal concreet gaan betekenen dat Atlético Mineiro-aanvaller Savinho wordt gekocht door de City Football Group en meteen zal worden doorverhuurd aan PSV. Wel zal PSV gaan meeprofiteren als Savinho in de toekomst door wordt verkocht. Dat was tot op heden niet het geval inzake een normale huurconstructie.

Ook rond Hoever is een soortgelijke constructie opgetuigd. Hoever, die zonder koopoptie wordt gehuurd van Wolverhampton Wanderers, wordt waarschijnlijk een doorverkooppercentage uitonderhandeld, meldt het Eindhovens Dagblad. In beide gevallen zal in elk geval geen sprake zijn van een ‘kale huur’, weet de krant te melden over beide spelers.


Vorig artikelBenfica presenteert staf, Roger Schmidt neemt opnieuw bekenden van ‘niet fit’ PSV mee naar Lissabon
Volgend artikelMiljoenentransfer Nottingham brengt vertrek Philipp Max naar Union Berlin dichterbij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in