Home Nieuws ‘Geen perspectief op verbetering’

‘Geen perspectief op verbetering’

42
0

Volgens Pierre van Hooijdonk wordt er weinig vooruitgang bij PSV geboekt. De problemen zijn structureel en van Hooijdonk deelt de mening die veel fans er ook op nahouden.

De analyticus verwacht niet dat er snel uitzicht is op verbetering. Van Hooijdonk verwacht dat het competitieduel met Ajax van 18 december wel eens cruciaal kan gaan worden voor de regerend landskampioen. “Als PSV over twee weken van Ajax verliest, kunnen ze het seizoen zo goed als verloren beschouwen, ervan uitgaande dat Ajax zijn duels blijft winnen”.

Ondanks dat de kritiek op Cocu toeneemt na het zoveelste puntenverlies, verwacht Van Hooijdonk niet dat zijn positie in gevaar komt. “Hij is een kind van de club, net zoals Giovanni van Bronckhorst dat bij Feyenoord is. Cocu zit voorlopig goed en zal denk ik de tijd worden gegund om dit PSV weer op niveau te krijgen. PSV is ook niet de club die snel in paniek raakt. Maar ik moet zeggen dat ik de afgelopen periode geen aanwijzingen heb gezien dat er perspectief is op verbetering.”


Vorig artikelMarcel Brands wijst met beschuldigende vinger naar ervaren spelers
Volgend artikelPSV twijfelt over van Ginkel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in