Home Nieuws Geen conrete interesse voor Sangaré, van Nistelrooij: ‘Ik weet dat Sangaré heel...

Geen conrete interesse voor Sangaré, van Nistelrooij: ‘Ik weet dat Sangaré heel graag wil blijven’

4735
0

Ruud van Nistelrooij heeft er nog steeds alle vertrouwen in dat zowel Gakpo als Sangaré nog langer in Einhoven blijven maar onduidelijk is het nog steeds voor de hoofdtrainer.

Er speelt momenteel niet heel veel rond Sangaré waar dat rond Gakpo wel het geval is. Daarover zegt de trainer: ‘Het liefst weet ik natuurlijk zo snel mogelijk of ze blijven. Hoe eerder hoe beter, maar we hebben te maken met de transferdeadline. Van Sangaré weet ik dat hij heel graag wil blijven, PSV is absoluut geen straf voor hem. Maar wij weten natuurlijk ook hoe de markt werkt. Als er clubs komen met de juiste financiële middelen, kan het moeilijk worden deze spelers te behouden’, vertelt de nieuwe hoofdtrainer tegenover Voetbal International.

PSV clubwatcher Marco Timmer was deze week op de Herdgang en zegt dat er rond Sangaré nog niet heel veel beweging is. Clubs informeren hier en daar maar van doorpakken is nog geen sprake, aldus Timmer over de Ivoriaan. Dan Cody Gakpo. Er is interesse maar het blijft afwachten tot het moment komt dat een club daadwerkelijk gaat doorpakken.

Hoewel het nog geen uitgemaakte zaak is dat Gakpo PSV verlaat, is de kans dat hij vertrekt wel toegenomen. De aanvaller denkt er klaar voor te zijn en sluit ook een transfer naar de Europese subtop niet uit. Een club als Leeds is zeker bespreekbaar voor Gakpo. Daarbij lijkt Gakpo ook de Wijnaldum-route voor ogen te hebben. Wijnaldum koos voor de subtop van de Premier League en kwam via Newcastle United uiteindelijk bij Liverpool terecht. Het voordeel van die route is dat de kans op speeltijd voor Gakpo groter wordt en dat is belangrijk voor hem met het oog op het WK in Qatar.


Vorig artikelMarcel Brands aan het woord: ‘Focus van ons gesprek was niet om Ruud van Nistelrooij over te halen’
Volgend artikelBrands houdt van PSV: ‘Van Nistelrooij zei: ik heb een ander idee, je brengt me aan het wankelen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in