Home Nieuws Geëmotioneerde Madueke: ‘Ik kan nu weer doen waar ik van hou, het...

Geëmotioneerde Madueke: ‘Ik kan nu weer doen waar ik van hou, het waren hele zware maanden’

206
0

Noni Madueke is terug van lang weggeweest. Na veel en lang blessureleed is de aanvaller weer terug.

Tegen NAC nam hij meteen een deel van de productie voor zijn rekening. Na afloop gaf de snelle aanvaller in gesprek met ESPN aan genoten te hebben dat hij weer kon spelen. Madueke voelde veel opluchting. “Dit is waar ik het meeste plezier aan beleef. Ik ben zo opgelucht dat ik weer terug ben. Ik kan nu weer doen waar ik van hou en waar ik goed in ben, perfect”, aldus Madueke.

“Het is ook de eerste keer in mijn loopbaan dat ik met mijn hoofd heb gescoord. Ik ben blij dat dat nu ook een keer gelukt is. Misschien gaat dat nu ook wel vaker lukken.” Er kwamen bij Madueke emoties los na zijn doelpunt. “Het waren heel zware maanden. Zeker omdat ik niet op het veld kon staan. Iedere voetballer wil gewoon spelen en er is niets in de wereld wat ik liever doe”, zo gaf hij aan. “Dit is volgens mij de eerste keer ooit dat ik gehuild heb uit vreugde. Het was een fantastisch moment dat ik heb kunnen delen met de supporters. Dit was een perfect moment.”

Madueke wees na afloop ook naar de PSV fans die hem altijd steunen. “Ik heb een heel goede band met ze”, zei hij daarover. “Zij genieten van de manier hoe ik speel, terwijl ik geniet om voor hun te kunnen voetballen. Voetbal is soms gewoon plezier hebben. Als ik het naar mijn zin heb, ben ik op mijn best”, aldus Noni Madueke.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here