Home Nieuws Geeft PSV positief signaal af voor contractverlenging Ihattaren? Rugnummer blijft 10 ongewijzigd

Geeft PSV positief signaal af voor contractverlenging Ihattaren? Rugnummer blijft 10 ongewijzigd

9928
0

Voor een voetballer is er niets mooiers dan met rugnummer 10 op het shirt te spelen.

Aan Mo Ihhataren is die eer in ieder geval opnieuw toebedeeld want de veel besproken jonge aanvallende middenvelder speelt ook komend seizoen met het befaamde nummer op de rug.
PSV heeft het nummer 10 shirt dus opnieuw toebedeeld aan Ihattaren. Daar valt ook best iets voor te zeggen want de kwaliteiten voor het rugnummer heeft Ihattaren zeker maar het is er afgelopen seizoen helaas nog niet uitgekomen.


Mogelijk wil de club een positief signaal afgeven naar Ihattaren en zijn zakelijke gevolg. Contractverlenging is immers nog steeds een optie en daarom onderwerp van gesprek voor zowel PSV als het kamp Ihattaren. Er lijken op dat vlak immers nog geen knopen te zijn doorgehakt.

PSV maakt dinsdag alle rugnummers voor het nieuwe seizoen bekend. PSV benadrukt wel meermaals dat de nummers nog niet definitief zijn, waardoor er wijzigingen kunnen plaatsvinden bij de start van het seizoen of na het sluiten van de transferwindow.
Tot dat moment ziet het er als volgt uit: Aankopen André Ramalho met nummer 5, Marco van Ginkel met nummer 6, Davy Pröpper met nummer 14, Joël Drommel met nummer 16 en Phillipp Mwene met nummer 29. De rugnummers één en twee zijn nog niet toebedeeld.

Mario Götze speelt komend seizoen nog steeds met nummer 27. Voor Donyell Malen en Denzel Dumfries lijkt er met nummer 9 en 27 ook nog niets anders te zijn dan vorig seizoen.


Facebook Comments Box