Home Nieuws Geduldige Sam Lammers wacht op kans onder Phillip Cocu

Geduldige Sam Lammers wacht op kans onder Phillip Cocu

10
0

In gesprek met de PSV Supporter, het magazine van de supportersvereniging van PSV, geeft Sam Lammers aan te hopen dat hij volgend seizoen een kans krijgt in het eerste elftal van PSV.

“Ik zit hier heel goed en ben erg blij dat ik de stap naar het eerste heb kunnen maken. Maar ik word binnenkort 21, dus wil wel wat meer gaan spelen. Ik hoop dan ook dat volgend seizoen mijn kans komt bij PSV,” aldus Lammers.

De aanvaller vindt het jammer dat hij niet heel veel speeltijd krijgt. “Elke speler wil voetballen. In het begin van het seizoen, toen ik erbij werd gehaald, dan hoop je natuurlijk dat je je steentje bij kan dragen. Ik hoop gewoon op meer minuten dan dat ik nu krijg,” geeft hij aan. “Ik heb geen problemen om me te motiveren. Ik vraag bijvoorbeeld altijd zelf of ik met Jong PSV mag meespelen als ik niet heb meegespeeld met het eerste. Zo houd ik ritme, mochten ze me bij het eerste nodig hebben.”

Mocht Lammers volgend seizoen geen eerste keuze zijn, wil hij graag verhuurd worden. “Als er een andere spits zou komen en de kans klein is dat ik veel aan spelen toekom, dan is het beter voor mijn ontwikkeling om bijvoorbeeld uitgeleend te worden,” zegt Lammers daarover. “Ik prefereer dan clubs die zelf het spel willen maken, goed voetballende teams. Ik hou wel van combinatievoetbal, over de grond. Maar ik hoop natuurlijk dat de kans hier komt, daar wacht ik op.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here