Home Nieuws Geduldige Sam Lammers: ‘Ik wil de eerste spits van PSV worden’

Geduldige Sam Lammers: ‘Ik wil de eerste spits van PSV worden’

70
0

Er zijn voetballers die minder geduldig zijn op de leeftijd van Sam Lammers. De Brabantse spits heeft grootse plannen en wil hoe dan ook de eerste spits van PSV worden.

Hoe ver is Lammers verwijdert van het niveau van Luuk de Jong? Daar zijn de meningen over verdeeld. Feit is dat Lammers potentie heeft en snel stappen moet maken.

Lammers behoort sinds dit seizoen tot de eerste selectie van PSV en dat is duidelijk merkbaar voor de lange Brabander. De spits blijft echter rustig aandacht van de buitenwacht. “Ik heb een mooie auto als beloning voor mijn stap naar het eerste gekregen, zoals iedereen dat krijgt. Dat is het enige”, zegt Lammers op de website van PSV. “Ik ben wie ik altijd ben geweest. Ik ben geen type voor tatoeages of groot uiterlijk vertoon. Dat is gewoon niet mijn ding, maar ik kan me voorstellen dat anderen zich daar wel prettig bij voelen. Iedereen is anders. Volgens mij heb ik vier jaar geleden voor het laatst iets op Facebook gezet. Op mijn profielfoto ben ik denk ik nog steeds een jongen van veertien of vijftien.”

Lammers heeft voor de komende jaren slechts één doel. “Ooit hoop ik dat hier met nummer 9 op mijn rug te mogen doen. Als eerste spits”, zegt Lammers. “Voor een speler kan het natuurlijk niet snel genoeg gaan, maar ik weet dat ik geduld moet hebben en mezelf moet ontwikkelen. Als je bijvoorbeeld naar Luuk de Jong kijkt, die kan ontzettend goed koppen en timen. Daar heb ik echt nog wel wat stappen in te zetten. Ook fysiek en mentaal heb ik nog wat te winnen. Als dat gelukt is, hoop ik dat de spitspositie van PSV de beloning is.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here