Home Nieuws Geduldige Kenneth Paal blijft droom nastreven

Geduldige Kenneth Paal blijft droom nastreven

45
0

Zijn debuut namens Jong PSV in de Jupiler League dateert alweer van drie jaar geleden, maar Kenneth Paal geldt nog steeds als een groot talent. 

De pas 20 jarige Paal wacht nog steeds op zijn eerste officiële speelminuten in het eerste elftal. Hij blijft geduldig, vertelt Paal aan het Eindhovens Dagblad. “Ik hoop een kans te kunnen afdwingen.
Natuurlijk heb ik voor de toekomst plannen en moet ik er staan zodra er speeltijd voor me komt, maar ik vind elke wedstrijd bij Jong PSV nu ook nog steeds leerzaam en ik geniet ook daar. Van mij wordt ook wat meer verwacht omdat ik nu al een aantal jaren meedraai en dat is ook logisch”, vervolgt Paal.
“De afgelopen seizoenen heb ik ontzettend veel geleerd en ik voel nog geen drang om nu per se de stap naar de Eredivisie te maken via verhuur aan een andere club. Mijn droom is om bij PSV door te breken en daar ga ik voor. Ik heb hier nog een contract tot 2020 en ben geduldig en moet ook nog stappen maken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here