Home Nieuws Uitspraken Jasper Cillessen onderwerp van gesprek na NEC – PSV

Uitspraken Jasper Cillessen onderwerp van gesprek na NEC – PSV

13618
0

Jasper Cillessen en een camera zijn al jaren geen beste combinatie. De doelman van de Nijmegenaren keepte een prima wedstrijd tegen PSV maar kreeg na afloop op sociale media onderuit de zak van vele voetbalfans.

Meteen na het laatste fluitsignaal werd de doelman van NEC naar de desk van ESPN geroepen. Breeduit lachend ging Cillessen de vragen niet uit de weg maar beet hij ook van zich af. De alleraardigste doelman van de Nijmegenaren is een modelprof en zegt waar het op staat, is eerlijk en open. Dat wordt in de voetballerij nu eenmaal niet altijd gewaardeerd en dus wordt Cillessen op sociale media de maat genomen.

Jasper Cillessen keerde eindelijk een Eredivisie-penalty in de wedstrijd van NEC tegen PSV en dat zorgde voor goede gevoelens bij de doelman, die ook meteen zijn gram haalde richting zijn criticasters en richting Milan van Dongen. Op het sociale medium X halen verschillende voetbalfans hard uit naar de uitspraken van de voormalige doelverdediger van het Nederlands elftal. Er worden links en rechts stevige opmerkingen en bewoordingen gebruikt richting Jasper Cillessen, die feitelijk weinig verkeerd doet met zijn uitspraken en zo net na de wedstrijd nog vol spanning en euforie lijkt te zitten.

https://x.com/Kevinnjansenn/status/1774151299467969003?s=20


Vorig artikelPOLL | De oorzaak van de eerste nederlaag van het seizoen
Volgend artikelNederlaag in Nijmegen lijkt in niets op terechte nederlaag, PSV levert goede wedstrijdstatistieken af tegen NEC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in