Home Nieuws Gedegradeerde Jetro Willems raakt niet uitgesproken over PSV en wil Ajax verslaan...

Gedegradeerde Jetro Willems raakt niet uitgesproken over PSV en wil Ajax verslaan in titelstrijd

19922
0

Jetro Willems degradeerde recent uit de hoogste Duitse Bundesliga met Greuther Fürth. Maar Willems denkt al na over zijn nieuwe club.

En dat zou wat Willems betreft best wel weer eens PSV kunnen gaan worden. De verdediger raakt sinds hij bij PSV vertrok niet uitgesproken over zijn periode in Eindhoven. Willems ziet een toekomst bij de club dan ook wel weer zitten, zonder overigens openlijk te solliciteren. Willems kijkt persoonlijk niet ontevreden terug op zijn seizoen in Duitsland. “Voor mij was het de bedoeling om weer veel te spelen en dat is gelukt. Het was een voorbereiding op het volgende deel van mijn carrière, dat nu gaat komen”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Een terugkeer naar Nederland behoort tot de mogelijkheden en dan is daar altijd de interesse om weer voor PSV te spelen. Hij moest laatst nog een geplaatst bericht op zijn Twitter account uitleggen. ‘M’n zoontje voor de wedstrijd: papa, je maakt op 24 mei de transfer naar PSV. Ik: haha oh ja? Zou wel mooi zijn’, schreef hij. “Voor mij was het geen open sollicitatie, maar meer iets om te laten zien hoe een kind soms omgaat met een tegenslag. Hij is vijf en ik vond het een mooie relativering, want op zo’n moment baal je als sportman enorm”, zegt de verdediger daarover.

Willems mag door de degradatie transfervrij weg bij Greuther Fürth en dus ziet hij een stap naar de Eredivisie wel weer zitten. “Als ik bij PSV wil solliciteren, dan doe ik dat niet via Twitter. Ik heb namelijk de nummers van de mensen die het voor het zeggen hebben bij PSV. Op dit moment speelt er niks, maar zelf zou ik het zeker overwegen om weer terug te keren in de Eredivisie indien die optie zich concreet voordoet. In mijn vorige periode bij PSV maakten we het Ajax moeilijk en konden we ze in de Eredivisie verslaan. Zo een strijd zie ik graag weer. Wat het ook wordt, PSV zit in mijn hart”, aldus Jetro Willems.


Vorig artikelHarde woorden van PSV iconen voor Bruma, die ‘moet’ vertrekken: ‘Het is niet Bruma maar drama’
Volgend artikelMarc Overmars wil Mark van Bommel naar FC Antwerp halen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in