Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof zien PSV opschuiven naar de top in ‘interessante...

Gebroeders van de Kerkhof zien PSV opschuiven naar de top in ‘interessante competitie’

684
0

De gebroeders van de Kerkhof hebben genoten van het recente voetbalweekend. PSV staat een interessante wedstrijd tegen Feyenoord te wachten en de broers zijn optimistisch gestemd over het vervolg van de competitie.

Heel voorzichtig denken ze zelfs aan de bovenste plaatsen nu concurrent Ajax zoveel punten verliest. De broers sluiten niets uit in deze ‘interessante competitie’. René vond de wedstrijd van PSV tegen Vitesse wel matig. “Maar goed, PSV zet die 1-0 achterstand toch om in een 2-1 overwinning. Als je dan de andere uitslagen ziet, dat Ajax weer verliest… De wedstrijd van aanstaande zondag tegen Feyenoord wordt nu in een keer belangrijk. Als je die wint, mag je misschien weer – hoop ik – een beetje denken aan het kampioenschap. Ajax gaat het nog heel zwaar krijgen.”


PSV geraakt langzaam op stoom na eerdere dramatische maanden. Ondermeer diverse blessures bij belangrijke spelers zorgden voor een instabiel PSV. Inmiddels heeft het elftal van Ernest Faber keer verloren en is achterop geraakt maar concurrent Ajax verloor ook al 4 keer.

“Wij hadden maanden geleden hetzelfde met Donyell Malen en Steven Bergwijn. Dan zie je dat zo’n elftal heel anders gaat voetballen en niet meer zo sterk is. Frappant dat Ajax nu hetzelfde gebeurt als PSV. Er liggen nu, zoals René zegt, mogelijkheden om dichter bij de top te komen. Zeker de tweede plaats – die recht geeft op het spelen in de voorronde van de lucratieve Champions League – is duidelijk weer in zicht”, stellen de broers vast.

“Andere ploegen komen nu terug in de titelrace en ik denk dat het nog een heel interessante competitie gaat worden. Vooral in maart, want dan staan heel veel cruciale wedstrijden op het programma. Vooral voor Ajax. Dat moet dan het opnemen tegen Feyenoord en AZ en hen wacht Utrecht uit en Heerenveen uit. Ajax krijgt het even flink voor de kiezen”, zegt Rene.


Facebook Comments