Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof zien onrust en wijzen naar Lozano: ‘Ongeïnteresseerd, hij...

Gebroeders van de Kerkhof zien onrust en wijzen naar Lozano: ‘Ongeïnteresseerd, hij gaf nergens om’

153
0

Willy en Rene van de Kerkhof maken zich zorgen om PSV. De broers zien iets ongewoons bij de club ontstaan.

Willy heeft het gevoel dat er iets broeit bij PSV, zegt hij in gesprek met Omroep Brabant. “Als ik zaterdag zag hoe Hirving Lozano erbij lag op de reservebank… Hij lág! Toen dacht ik: jongens, dat is toch geen topvoetbal anno 2019?! Dit kán niet. Zo ongeïnteresseerd, hij gaf nergens om. Dat soort spelers moeten we niet in de ploeg hebben. Gauw verkopen, want de interesse is er helemaal niet bij hem.”

“Iedereen wil natuurlijk graag spelen, maar Mark van Bommel moet dit de kop indrukken”, vult René aan. “Hoe Lozano erbij zat, daar moet een hartig woordje over gesproken worden. Hij zit met zijn kop ergens anders. Dat is niet goed voor het team en niet goed voor Van Bommel. Maar ook niet voor de supporters, natuurlijk. Die verwachten van zo’n man dat hij zijn best doet, als hij speelt.”

Wel zijn de broers zeer te spreken over Steven Bergwijn en Donyell Malen. Willy hoopt dat zij PSV voorlopig niet gaan verlaten. “Dit zijn de twee spelers die op dit moment de kar trekken bij PSV. Zij doen er alles aan om PSV uit het slob te halen en op de rails te zetten. Ik hoop dat ze zullen blijven, maar je weet het nooit in de voetbalwereld. Het kan van de ene op de andere dag gebeurd zijn.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here