Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof wijzen naar falende Cocu

Gebroeders van de Kerkhof wijzen naar falende Cocu

35
0

Willy en René van de Kerkhof zagen een PSV-onwaardige wedstrijd, vertellen ze in gesprek met Omroep Brabant. De gebroeders Cocu wijzen naar Cocu en vinden dat Cocu gefaald heeft. De voetbalbroers hebben twijfels over het functioneren van Cocu.

“Er zat weinig agressiviteit en weinig wilskracht in het elftal”, vindt Willy. “De laatste tien minuten gaven ze gas, maar daarmee hadden ze juist moeten beginnen.” René vond wel dat PSV een strafschop had verdiend. “Er was sprake van een zuivere handsbal en Luuk de Jong werd een paar keer naar beneden getrokken. Maar het lag niet aan de scheidsrechter, hoor.”

Phillip Cocu kreeg na afloop kritiek omdat hij de wedstrijd begon met vijf verdedigers. Willy: “Ik begreep de keuze niet. Als je met vijf verdedigers start, dan geef je aan dat je de nul wilt houden, maar als je wilt winnen dan moet je doelpunten maken. Schijnbaar heeft PSV te weinig goede aanvallers om doelpunten te maken.”
Willy weet niet zeker of Cocu de boel nog op de rit krijgt. “Het wordt een moeilijke opgave voor hem met deze matige prestaties. In het buitenland ben je met deze prestaties snel exit. Je moet er niet aan denken dat zo’n scenario naar boven komt. Dat is voor niemand prettig, maar het gaat wel om de club PSV en ze hebben het nu niet echt op de rit.”


Vorig artikel‘We hebben alles gegeven’
Volgend artikelSiem de Jong heeft begrip voor houding fans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in