Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof vol ongeloof: ‘We staan gewoon weer gelijk met...

Gebroeders van de Kerkhof vol ongeloof: ‘We staan gewoon weer gelijk met Ajax’

687
0

In Amsterdam kent men tot nog toe ene positief seizoen 2021-2022 en in Eindhoven geldt eigenlijk het tegenovergestelde.

Er heerst veel chagrijn in Eindhoven en rond PSV. Althans onder de achterban van de club geldt het chagrijn en is er onvrede. Er is immers verloren van Feyenoord en van Ajax en ook nog eens met grote cijfers. Maar een blik op de ranglijst leert dat er niet direct reden is tot chagrijn want PSV is gedeeld koploper en dat zorgt weer voor vraagtekens onder de achterban want hoe kan dat toch zo zijn?

In Amsterdam heerst positiviteit, in Rotterdam geldt hetzelfde en is Eindhoven is er chagrijn. Toch is de stand op de ranglijst nagenoeg gelijk. Willy en Rene van de Kerkhof kunnen het haast niet geloven. Vol ongeloof bekijken Willy en René pagina 819 van teletekst. Ajax en PSV staan op gelijke hoogte en als Feyenoord zijn inhaalwedstrijd wint, staan de Rotterdammers zelfs bovenaan. Geen toeval, want de Van de Kerkhofs broers zien Feyenoord dit seizoen lang meedoen om de prijzen zoals ze er nu naar kijken.

Allerlei tegenstellingen en meningen zijn te beluisteren in de Willy en Rene Podcast maar vooralsnog zijn de broers in ieder geval blij dat PSV nog mee kan strijden om de prijzen in seizoen 2021-2022.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here