Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof voelen pijn van seizoen zonder prijzen

Gebroeders van de Kerkhof voelen pijn van seizoen zonder prijzen

29
0

De gebroeders Willy en René van de Kerkhof balen enorm van het nog lopende seizoen waarin geen enkele prijs is behaald.

“Het is over en sluiten. Op basis van de tweede seizoenshelft verdien je het ook niet als je vijftien of zestien punten verspeelt. Ajax was gewoon sterker en beter en verdient het”, vertelt René bij Omroep Brabant. “PSV heeft het niet gisteren laten liggen, maar het bij Emmen, Heerenveen en Utrecht verspeeld. PSV was niet meer de ploeg die we in de eerste seizoenshelft zagen.”


PSV liet tegen AZ nagenoeg niets zien. “Ze verloren alle duels die ze maar hadden. Als je ziet hoe ze verdedigden bij de 1-0, een drama. Dat is een beetje de mentaliteit die er is. Voor mij is het een heel slecht seizoen”, zegt René.

PSV heeft met nog één wedstrijd te gaan tachtig punten en bepaald mislukt is dat feitelijk niet. “Nee, want we hebben geen titel, we hebben geen beker en we hadden geen Europa League omdat we niet hebben overwinterd. Dan heb je gewoon een slecht seizoen.”

Willy vindt dat er iets moet gaan gebeuren bij de club. “Er zal achterin wat versterking moeten komen. Het is afwachten wat er allemaal weggaat. Ik denk dat PSV de wonden gaat likken en na moet denken wat er het komende seizoen moet gaan gebeuren. Er zal het een en ander vertrekken en er zal het een en ander bij moeten komen.”


Facebook Comments