Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof verwachten harde maatregelen

Gebroeders van de Kerkhof verwachten harde maatregelen

25
0

Willy en Rene van de Kerkhof verwachten dat de staf van PSV harde maatregelen gaat treffen om het tij te keren bij PSV. In gesprek met Omroep Brabant spuwen de twee hu gal over het flauwe en lakse spel van PSV.

“Het was dramatisch. Het was een PSV-onwaardige wedstrijd.” René weet het niet meer. “Het was fantasieloos, karakterloos, ideeëloos, zielloos en dan ga je je mateloos ergeren. Ik word er moedeloos van, zelfs radeloos. Het is zorgwekkend.”
Er is geen inzet en er wordt in een veel te laag tempo gespeeld. Als Ramselaar, Isimat en Brenet de uitblinkers zijn dan moet de rest zich eens afvragen hoe ze spelen”, zegt Willy. Rene: “De technische staf zal uit een ander vaatje moeten gaan tappen. Ik zie het niet zitten, er zit niks in.”

Woensdag wacht de Champions League wedstrijd tegen Atlético Madrid. Willy: “Ik zou voorstellen dat ze met de bus naar Madrid gaan, zodat iedereen tijd heeft om met elkaar te praten. Het is een moeilijke periode en het duurt maar voort. Niemand ziet het licht. We moeten door. Maar als ze woensdag zo spelen als afgelopen zaterdag dan denk ik niet dat ik de tv aanzet.”

Volgens René is de wedstrijd van woensdag nu van ondergeschikt belang. “Het is een andere wedstrijd, met een ander publiek en het is een Europese wedstrijd, maar zaterdag tegen ADO Den Haag is nu echt van belang.” Volgens Willy moet de staf ingrijpen. “We roepen al weken dat het beter moet, maar er zit geen verbetering in. Er zijn harde maatregelen nodig.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here