Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof verwachten een resultaat

Gebroeders van de Kerkhof verwachten een resultaat

27
0

René en Willy van de Kerkhof zijn hoopvol gestemd over de kansen van PSV in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. De broers zien PSV niet verliezen.

Volgens René had de score nog wel iets hoger uit mogen vallen. “Ze stonden binnen 25 minuten met 4-0 voor. Dan was 6- of 7-0 normaal geweest. Ze konden werken aan het doelsaldo, maar dat gebeurde dus niet”, zegt hij tegen Omroep Brabant. Willy vindt dat niet zo’n probleem. “Ze hebben weinig energie verspeeld en ze kunnen met een goede dosis zelfvertrouwen toewerken naar de komende wedstrijden. NEC was matig, maar dat kwam ook door de effectiviteit van PSV.”

De broers bestempelen Ramselaar als uitblinker in Nijmegen. “Ook Willems groeit langzaam naar z’n vorm toe, als hij maar eerst verdedigt en dan pas aanvalt”, aldus Willy. Al met al ziet het er goed uit in aanloop naar Atlético. “Het is een geweldige ploeg, je moet respect hebben voor wat zij de afgelopen jaren hebben gepresteerd. PSV moet compact spelen en dan kijken wat er mogelijk is. Ik gok op een 2-1 overwining”, besluit Willy. René verwacht een 0-0 gelijkspel.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here