Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof verliezen vertrouwen in goede afloop van het seizoen

Gebroeders van de Kerkhof verliezen vertrouwen in goede afloop van het seizoen

46
0

De gebroeders Willy en Rene van de Kerkhof zien weinig kansen op succes dit seizoen. De broers zijn het vertrouwen in een goede afloop kwijt geraakt.

“De Graafschap begon aan de wedstrijd met het idee dat er wat te halen was”, vertelt Willy in het radioprogramma Wakker!. “PSV speelde vooral in de eerste helft heel matig, ongeïnteresseerd en niet met het idee om tien doelpunten te maken. Het was een droevige wedstrijd en ze hebben het met de hakken over de sloot gehaald.”

René sluit zich bij de mening van Willy aan. “Het was echt een belabberde wedstrijd en we moeten blij zijn dat we nog ‘leven’. Ze kregen zoveel kansen, maar iedereen had een off-day. Het was PSV-onwaardig.”

“Met dit spel verdienen ze het niet om kampioen te worden. En zo worden ze het ook niet”, denkt Willy. “Als je de uitstraling van Ajax vergelijkt met die van PSV, dan zie je een enorm verschil. Dan moet je toch erkennen dat de Amsterdammers in de laatste fase van de competitie beter spelen. PSV is gewoon niet in goede doen en we moeten hopen dat Ajax nog ergens punten laat liggen. Maar ik denk dat PSV het zelf nog moeilijk krijgt tegen Willem II en AZ. In deze vorm gaan ze dat niet redden.”

René is iets positiever. “Ajax moet nog op bezoek bij Groningen en naar de Graafschap, dat moeten we niet vergeten. Daar hebben ze het in 2016 ook laten liggen”, grapt hij. Maar ook René is realistisch. “Als Ajax morgen iets zou presteren tegen Juventus, komen ze in een flow en dan gaan ze de andere wedstrijden ook met gemak winnen. Maar we blijven hopen.”


Vorig artikelViergever openhartig over aanpak van Bommel in de rust
Volgend artikelHeeft PSV behoefte aan de intelligente steekpassjes van Erick Gutierriez?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in