Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof sneren naar Roger Schmidt: ‘Deze spelvreugde twee jaar...

Gebroeders van de Kerkhof sneren naar Roger Schmidt: ‘Deze spelvreugde twee jaar gemist’

5991
0

PSV heeft onder Ruud van Nistelrooij nog niets belangrijks gewonnen. De Johan Cruijff Schaal is immers een prijs voor de trofee kast en niets meer of minder.

PSV heeft onder Ruud van Nistelrooij ook nog geen grote wedstrijd gewonnen en dat kan ook haast niet zo vroeg in het seizoen maar voor de gebroeders van de Kerkhof lijken weer intens te kunnen genieten van het nieuwe PSV. Willy en René van de Kerkhof zijn enthousiast over de seizoensstart van PSV en kijken daarbij met name naar het vertoonde spel..

De spelvreugde is duidelijk waarneembaar, vinden de broers. “Dit heb ik twee jaar gemist en het is compleet terug”, zegt Willy tegen Omroep Brabant. Ruud van Nistelrooij vergelijken met Roger Schmidt zien ze nog niet zitten. “Dat is iets te makkelijk”, vindt René. “Maar aan de andere kant is Ruud wel een aimabel figuur waar de spelvreugde vanaf spat”, zegt Willy. “Je ziet aan alles dat voetbal zijn lust en zijn leven is.” Volgens de Kerkhofjes is het voor de trainer fantastisch dat de jeugd zich zo ontwikkelt: de trainer heeft veel opties. “En als ie daar moeite mee heeft dan belt hij ons maar.”

Tegen Emmen viel er nog wel een tegengoal en daar balen de broers van. “Doodzonde”, vindt Willy. “Daardoor staat niet PSV maar Feyenoord bovenaan.” Ook René baalt daarvan. “Ook naar tegenstanders toe. Het is toch een heel ander gevoel als je tegen de koploper moet voetballen dan tegen de nummer twee. Ook al scheelt het maar een doelpuntje”, aldus de kritische broers van de Kerkhof die indirect en met terugwerkende kracht nogmaals laten weten weten weinig op te hebben gehad met Roger Schmidt.


Vorig artikelNottingham Forest wordt concreet voor Cody Gakpo
Volgend artikelVermoedelijke opstelling PSV tegen Monaco: Saibari opnieuw in de basis, Ramalho nog niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in