Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof houden vertrouwen in van Bommel en voelen mee...

Gebroeders van de Kerkhof houden vertrouwen in van Bommel en voelen mee met balende Kees Rijvers

71
0

De gebroeders Willy en Rene van de Kerkhof voelen mee met de supporters van PSV nu de resultaten al enkele weken erg slecht zijn. 

“Dit mag niet gebeuren bij PSV, zes wedstrijden op rij zonder overwinning”, benadrukken ze in gesprek met Omroep Brabant. De broers hebben ook nog altijd contact met oud PSV’er Kees Rijvers en stellen dat meneer Rijvers het erg pijnlijk vindt het huidige PSV te zien ploeteren.

“Ik heb dit volgens mij nog nooit meegemaakt. Ik was zondagmiddag toevallig nog even bij onze oud-trainer Kees Rijvers. Die is ook zo teleurgesteld in het huidige PSV. Die man is inmiddels 93 jaar oud. Dat hij dit nog moet meemaken. Dat vind ik heel erg. Het gaat verder overigens prima met hem. Hij woont nog altijd in Breda, maar hij gaat helaas niet meer kijken.”

Vanwege de aanhoudende crisis bij PSV neemt de kritiek op Mark van Bommel toe. Toch benadrukte hij na het duel met Willem II dat hij ‘echt niet gaat opstappen’ als trainer.

“Tja, wie moet je als opvolger vinden?”, vraagt Van de Kerkhof zich af. “Ik zou hem gewoon de kans geven. Dadelijk komen de geblesseerden weer terug. Maar krijg je het dan nog niet op de rails, dan denk ik dat het einde oefening is voor Van Bommel. Hij moet het tot eind december zien waar te maken.”

Ook Piet de Visser heeft als PSV man te doen met de supporters maar houdt duidelijk vertrouwen in de trainer Mark van Bommel. ‘Dit PSV gaat gewoon weer tweede achter Ajax worden. Het zit nu wat tegen maar als iedereen weer fit is zal de ploeg zich herstellen’, zegt Piet de Visser in gesprek met de NOS.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here