Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof geen fan van Isimat

Gebroeders van de Kerkhof geen fan van Isimat

16
0

René en Willy van de Kerkhof zijn overwegend positief over PSV. Met name Daniel Schwaab kan de broers bekoren. Isimat mag van de gebroeders de bank bezet houden.

Willy van de Kerkhof vindt de 1-0 overwinning van zondagavond op Feyenoord terecht, René vond het Eindhovense optreden minder indrukwekkend. “Dat de energie er echt vanaf spatte, kan ik niet zeggen. Een kwartier, twintig minuten was het goed. Ik vond Feyenoord in de tweede helft een stuk beter, maar zij hadden de pech dat ze niet scoorden. Als dat was gebeurd, dan had PSV het moeilijker gekregen. Maar goed: ze hebben gewonnen, de schaal is binnen!”, zegt René van de Kerkhof tegen Omroep Brabant.

Schwaab maakt een uitstekende indruk vinden Willy en Rene. “Ik denk dat het een goede keuze is geweest van PSV om hem te halen”, vindt René, die bijval krijgt van Willy. Ze denken dat Hector Moreno en Schwaab het hart van de verdediging moeten vormen, te beginnen zaterdag tegen FC Utrecht. “PSV heeft de afgelopen jaren goed gespeeld bij Utrecht en vrij grote overwinningen geboekt. Ik zie ze wel winnen, maar het zal niet makkelijk worden want iedere club wil goed voor de dag komen in de openingswedstrijd.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here