Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof: ‘Brands is heel belangrijk voor PSV’

Gebroeders van de Kerkhof: ‘Brands is heel belangrijk voor PSV’

11
0

PSV wacht deze zomer een drukke transferzomer. De verwachtingen zijn hooggespannen. Of de club deze periode met of zonder Marcel Brands zal ingaan is nog de vraag.

De gebroeders van de Keekhof benadrukken in gesprek met Voetbal Inside dat Brands een belangrijke pion is in Eindhoven.

“Ik denk dat er wel spelers weggaan bij PSV. Zoet, Arias, De Jong, Isimat. Dan is de helft van je eerste elftal weg”, zegt Willy. “Dan heeft Marcel Brands toch de taak om een goed elftal neer te zetten, als hij niet naar Everton gaat.”

René is naar eigen zeggen ‘optimistisch’. “Ik moet nog zien wie er vertrekken. Ze hebben toch in hun achterhoofd dat ze volgend seizoen Champions League spelen. Ze moeten een beetje geluk hebben met de loting. Als ze in de Champions League zitten, is dat voor die jongens fantastisch als ze tegen Bayern München en Real Madrid spelen.”

Willy benadrukt hoe belangrijk Brands is voor een club als PSV. “Ik denk dat het voor PSV heel belangrijk is als hij blijft. Maar ook daar is het top. Als je een budget hebt van 10-15 miljoen of van 100 miljoen, is dat voor een technisch directeur veel aantrekkelijker om spelers te halen. Hij verdient het ook wel. Ik denk dat hij bij een grote club zeker op zijn plaats zal zijn.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here