Home Nieuws Gebroeders de Jong balen van gedrag PSV fans

Gebroeders de Jong balen van gedrag PSV fans

27
24

Siem de Jong zegt steeds op een bepaalde diplomatieke manier alle begrip te hebben voor de fluitconcerten rondom zijn wissels. Steeds als de Jong het veld inkomt klinkt een kort striemend fluitconcert. Steeds wordt er na afloop van de wedstrijd gevraagd naar de fluitconcerten en steeds klinkt hetzelfde antwoord. 

De Jong zegt niet te weten of de protesten voor hem zijn of voor de toegepaste soms verdedigende wissels van Cocu. Ook broer Luuk bleef na afloop voor de camera weer diplomatiek door uit te spreken dat de verwachting is dat het gefluit nu snel ten einde is nu zijn broer heeft gescoord en belangrijk is geweest. Wie goed naar de twee broers kijkt na het bevrijdende doelpunt van Siem de Jong, weet wel beter.
De frustraties en ergernissen druipen van de broederlijke gezichten af. Siem rent weg en maakt bewegingen en broer Luuk richtte een korte scheldkanonnade richting de west tribune, waarmee hij eigenlijk wilde zeggen ‘Stop met dat gefluit, wat willen jullie hiermee bereiken. Siem scoort gewoon, voor jullie. Stop met dat gefluit’! En gelijk heeft hij! Het PSV publiek, althans een deel daarvan, mag zich schamen voor het gedrag aan het adres van de eigen ploeg. Geen moment is er sprake geweest van daadwerkelijke steun in de wedstrijd tegen de Eagles.

 

 


Facebook Comments

24 REACTIES

  1. Als je er met de pet naar gooit zonder inzet en passie mag je totaal worden afgezeken geen enkel medelijden mee volkomen terecht als jij er op je werk een zooitje van maakt wordt je eruit gesmeten met alle gevolgen van dien en het valt allemaal nog al mee er zijn nog geen dode gevallen he

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here