Home Nieuws Gebrands wijst naar andere clubs: ‘Eredivisie is er nog niet klaar voor,...

Gebrands wijst naar andere clubs: ‘Eredivisie is er nog niet klaar voor, PSV wel’

2593
0

Het is heden ten dage een komen en gaan van mediamomenten voor algemeen directeur Toon Gerbrands.

De algemeen directeur van dienst was vrijdagavond te gast bij Op1 en deed de gang van zaken eerder die dag uitvoerig uit de doeken. De handelswijze van de KNVB inzake het voortijdig beëindigen van de Eredivisie kan in ieder geval in Eindhoven op weinig begrip van de directie rekenen.


Toch moet de club verder. Zodoende kijkt de PSV directie vooruit en heeft het op eigen houtje beslist naar buiten te treden wat de inkomsten en uitgaven aangaan. De club sorteert voor op miljoenen aan inkomstenderving. Daarom heeft de vijf koppige directie bekend gemaakt de directiesalarissen met 20% te korten.

Door hiermee naar buiten te treden kreeg PSV weer verwijten van anders clubs dat de eenheid niet bewaard werd. Gerbrands geeft aan met PSV stappen voorwaarts te willen zetten en naar de eigen huishouding te willen en ook moeten kijken.

In dat kader spreekt Gerbrands ook uit dat PSV al zo ver is om eensgezind naar buiten te treden wat de compensatie voor de fans en sponsoren aangaat. Echter blijkt de rest van de Eredivisie nog niet zo ver te zijn, zo stelt Gerbrands in gesprek met Omroep Brabant vast.


Facebook Comments