Home Nieuws Gebrands haalt opnieuw hard uit naar KNVB: ‘Opkomen voor PSV en de...

Gebrands haalt opnieuw hard uit naar KNVB: ‘Opkomen voor PSV en de spelers’

1820
0

Toon Gerbrands lijkt bijkans giftig te worden als het over de KNVB en het beleid in Coronatijd gaat.

In gesprek met KRAAK blikt de algemeen directeur van de club opnieuw terug op een aantal discutabele beslissingen die de voetbalbond wist te nemen afgelopen maanden.


“We hebben een hele lastige periode gehad, er waren heel veel coronauitbraken waren. De opstelling werd bedacht aan de hand van de testresultaten”, zegt Toon Gerbrands tegen het programma van Omroep Brabant.

Gerbrands begreep niets van het beleid van de KNVB en liet in de media en op Twitter weten geen begrip te hebben voor de beslissingen van de bond. Het uitstellen van wedstrijden van PSV was geen optie voor de KNVB.

“Wij kregen vanuit de medische hoek te horen: dit kan écht niet meer”, vervolgt Gerbrands tegen de regionale zender. “Ook de dokter van de KNVB was het met ons eens. Dan wordt er bestuurlijk iets anders bedacht. Dat vond ik het moment om op te komen voor PSV en de spelersgroep. Ik zou het zo weer doen. Als je met dat soort bestuurlijke onzin te maken krijgt, dan ben ik er snel klaar mee”, aldus Gerbrands, die nog precies hetzelfde tegen de situatie aankijkt als enkele maanden geleden.


Facebook Comments