Home Nieuws Geblesseerde maar feestende Noni Madueke tot de orde geroepen bij Chelsea

Geblesseerde maar feestende Noni Madueke tot de orde geroepen bij Chelsea

894
0

Noni Madueke heeft het moeilijk bij zijn Londense werkgever Chelsea. De aanvaller werd afgelopen week tot de orde geroepen door zijn Argentijnse trainer.

Madueke werd onlangs feestend gespot in een nachtclub terwijl hij geblesseerd was. Chelsea-manager Mauricio Pochettino heeft Noni Madueke daarop aangesproken.
Beelden van de feestende Madueke verschenen op sociale media. Pochettino is niet blij met het gedrag van de 21-jarige Madueke en heeft hem dat in een gesprek laten weten.

“Hij moet zulke dingen gewoon niet doen. Alle spelers weten dat ze zoiets moeten voorkomen. Het is verder geen grote zaak, maar het is duidelijk dat we zulke dingen niet willen”, zei Pochettino tegen de Engelse media, die zoals te doen gebruikelijk gretig inspringen op het gedrag van Madueke.

“We hebben het er met hem over gehad. Het is iets wat jonge spelers moeten leren. Dat geldt niet alleen voor hem. Alle spelers moeten zich professioneel gedragen en respect hebben voor het embleem dat ze dragen.”

Madueke stapte in januari van dit jaar voor 38 miljoen euro over van PSV naar Chelsea. In Londen komt Madueke nauwelijks aan de bak. Tot dusver is Madueke voornamelijk bankzitter bij Chelsea. Afgelopen woensdag werd hij zelfs buiten de selectie gelaten voor de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion in de League Cup.

Volgens Pochettino moet Madueke hard werken om weer van waarde te kunnen zijn voor zijn werkgever. “Hij werkt hard om na zijn blessure weer op het niveau te komen dat we graag willen zien.”

Mogelijk zit Madueke maandag wél weer bij de selectie, wanneer Chelsea op bezoek gaat bij stadgenoot Fulham. De ploeg van Pochettino beleeft met vijf punten uit zes duels een slechte start en trekt daarmee de lijn van vorig seizoen door. Madueke zal hoogstwaarschijnlijk verhuurd gaan worden in de winterstop.


Vorig artikelBijzonder: Groei in jaren zonder landstitel | Brands wijst naar Real Madrid inzake uitbreidingsplannen Philips Stadion
Volgend artikelWim Kieft én Valentijn Driessen geven Luuk de Jong nog meer zelfvertrouwen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in